Naha anjeun milih Jinguanyuan Packing Products Co., Ltd.

Xuzhou Jinguanyuan Packing Products Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu khusus dina produksi jeung ngolah botol kaca, cangkir gelas, hadiah promosi sareng produk sanés. Éta ngagaduhan sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng ilmiah. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk tina Xuzhou Jinguanyuan Packaging Products Co., Ltd. parantos diakui ku industri. Réréncangan ti sadaya lapisan kahirupan wilujeng sumping, ngabimbing sareng negosiasi bisnis. Pausahaan urang khusus dina ngahasilkeun langkung tina 2000 variasi botol kaca, sapertos rupa-rupa botol kaca, botol kaca coklat, botol kaca, botol anggur, botol kaca bumbu, botol kaca kosmetik, candlestick gelas, mangkok pelestarian gelas, sareng mangkok salad kaca. Éta ogé tiasa ngahasilkeun botol khusus numutkeun sarat palanggan, ngamekarkeun produk énggal dina 7-15 dinten, mendesain jenis botol anyar sareng ngadamel acuan énggal dina waktu anu singget, sareng tiasa masihan palanggan nganggo conto sapertos roti bakar, serat, Fring, nyemprot. jsb. Pabrik cap perusahaan perusahaan ngahasilkeun topi tinplate, topi plastik sareng topi gabungan aluminium-plastik tina sagala rupa spésifikasi sareng model. Sareng tiasa ngadamel panutup khusus numutkeun kabutuhan pangguna. Wilujeng sumping para pelanggan anu anyar sareng lami datang pikeun mesen produk kami, sareng perusahaan kami nampi anjeun nganggo jasa berkualitas tinggi.


Waktu pos: Méi-07-2020